Sinoć je u Zadruzi organizovano vanredno ubacivanje i ovim vanrednim ubacivanjem su ušli Ana Jovanović, Nevena Milićević i dobro poznati Čorba.

Nevena Miličević je inače jako dobro poznata javnosti od prije jer je ona učestovala u rijaliti programu Veliki Brat u kojem se proslavila i u kojem je pokazala ko je i šta je i kakva je ličnost.

Ova rijaliti igračica je diskvalifikovana radi tuče koju je imala sa Ivanom Stamenković svima poznatija kao Sindi. Tuča je takva bila da nije bilo ugodno za gledati.

Tada joj je bio 30 rođendan pa je i produkcija joj dozvolila da se u tim trenutcima oprosti od ostalih učesnika. Nakon što se pozdravila, u dnevnu sobu je stiglo iznenađenje tačnije njeni roditelji sa cvijećem u rukama.

Ona je tada odmah pitala oca da li je sada pustiti i onda se on našalio sa njom te je rekao da neće i njih su samo pustili da joj čestitaju rođendan i da odmah napuste rijaliti.

Ubrzo su joj rekli da je prekrišila pravila a u tim trenutcima se oglasila i produkcija i rekli su da mora napustiti rijaliti odmah.