Da svijet može da bude jako surov prema nekim osobama mi smo se sada uvjerili na razne načine a najgore od svega toga jeste kada se osjeti to na svojoj koći. Nikada se ne zna šta to nama donosi sutra a najgore je osjetila Maja Kovačević iz sela Krdilj kod Kraljeva koja ima sada 42 godine. Naime ona je sa svojim suprugom imala 11 djece i suprug joj u snu umro i ostala je sama sa 11 gladnih usta. Ima sreće jer joj je majka živa i pomaže sa djecom i dobrim ljudima a i komšije joj pomažu sa hranom i odjećom.

Vjerovali ili ne svako jutr ona ustaje i za doručak sprema 30 jaja, 2 hljeba, i 2 kg jogurta joj treba a za ručak 2 kg graha i 12 riba minimalno. Sreća sada je bio božićni post pa nisu toliko novca trošili na hranu i rekla je da su sva djeca jako skromna i ne izmišljaju previše jer znaju kakva je situacija kod njihove majke.

Milica ima 17 godina i ona je najveća podrška a najmlađi sin Đorđe ima 4 godine. Djeca nasleđuju odjeću jedna od drih i kako ih je rodila naučla je na to pa ne mora da kupuje i vole jako domaći hljeb. Djeca se zovu, Milica, Milioš, Mihailo, Radoš, Ratko, Ružica, Nikolina, Miodrag, Jovan i Đorđe.