RIJEŠEN JE SLUČAJ ZORANA I JELENE: Otkrivena je istina i PRAVDA JE ZADOVOLJENA!!!! - Apotekica

RIJEŠEN JE SLUČAJ ZORANA I JELENE: Otkrivena je istina i PRAVDA JE ZADOVOLJENA!!!!

Za sada, jedini optuženi i glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović je njen suprug Zoran. Već treći put se piše potjernica za njim, i ponovo je uhapšen. Sada imaju još dokaza protiv njega ali još uvijek nemaju dovoljno da ga osude na kaznu.

 

 

 

 

 

Međutim, posljednji poziv koji je upućen Jeleni je bio poziv od dotičnog Zlatana Mekina. Taj Zlatan i ne postoji. Taj Zlatan je zapravo Zoran.

Utvrdili su to tako što je Zoranu tada bio ugašen telefon ili stavljen na stanje mirovanja ali je upaljen ovaj broj i zvao je nekoliko puta Jelenu. Pozivi su bili upućeni kako bi se tragovi zanemarili.

Iako je mnogo pitanja i odgovora, u optužnicama postoji i mnogo nagađanja. Baš zbog tih nagađanja, Zoranu ne može da se sudi za zločin.

Zoran i dalje ne daje jasne odgovore i kao da je sve pred sami kraj. Samo je pitanje kada će da prizna.

Jednostavno je najlakše Zorana staviti na poligraf i ukoliko se pokaže da laže, zna se tko je ubica ali zajedno sa cijelom porodicom na poligraf. Jeste li vi za taj pokušaj? Dosta je ubica na slobodi i to ubica svirepog čina. Jelena je 8 puta dobila udarce u potiljak i to metalnom šipkom a dokaza nema.

Facebook Comments
Shares