Jako velikih poznatih ličnosti i dobrih pjevača nažalost nas je napustilo zadnje dvije godine ali iza njih je ostalo jako puno hitova koji se pjevaju sa generacij na generaciju. Bez velikana smo ostali a to su : Đorđe BALAŠEVIĆ, Bora Drljača, Marinko Rokvić, Džej, Šaban Šaulić,, Sinan a nedavno smo ostali i bez Marine Tucaković, Marinka Rokvića, Merime Njegomir.

Nedavno je svima šok bio kada smo saznali da smo ostali bez pjevača Marinka Rokvića koji je nažalost svijet napustio u svojoj 68. godini života jer se borio sa teškom bolesti a o tome nije govorio jer je htio zadnje dane da provede u miru.

Nekoliko dana nakon njene smrti počelo se govoriti i o Merimi Njegomir koja je imala isto obljenje. Njena kćerka je rekla da je jako loše i da se sada trebamo samo moliti za nju.

Ali sada jedna jako tužna vijest i sada pričamo o Nadi Obrić koja je rekla da se umorila od života jer se četiri puta do sada borila sa jako teškim oboljenjem i uvijek se borila kao lavica. Ona je pobjedila ali bori se i dan danas. Kaže da joj je jako teško ali ako bi se ponovo desilo ne bi imala snage dalje.