Recept ove žene ima mnogo hiljada pregleda: Sama je napravila kremu za podmlađivanje i uklanjanje ožiljaka, za samo 10 sekundi rezultati su vidljivi!!! - Apotekica

Recept ove žene ima mnogo hiljada pregleda: Sama je napravila kremu za podmlađivanje i uklanjanje ožiljaka, za samo 10 sekundi rezultati su vidljivi!!!

Svako koga zanima ovaj post, sigurno ima problema sa gore navedenim. Ožiljci, bore ili dosadne akne, problem su skoro svake druge osobe. Zbog toga je ova žena odlučila da sa svima podijeli nešto što je sama smislila.

 

 

 

 

 

Naime, ona je odlučila i shvatila da je bolje koristiti prirodni lijek nego hemikalije koje se prodaju i samo još gore prave našem licu.

Prirodni lijekovi mogu da samo poboljšaju naše lice i to bez nuspojava, ništa hemikalije, to zaboravite. Ova krema je jako učinkovita i korisna kao i mnogo zdrava. Recept ispod:

Jedini sastojci koji su vam potrebni jesu: med i cimet. Priprema je jako jednostavno i trebali bi da sebi napravite i ukoliko nemate problema sa kožom.

Jedna žlica cimeta i jedna žlica meda, izmiješajte i to samo plastičnom žlicom jer ostale kupe ljekovita svojstva.

Dovoljno je samo da smjesu nanesete na želejno područje i da ostavite da odstoji pola sata. To je jedino što se treba učiniti. Ostalo ćete sami vidjeti. Poslije operite i rezultati su odmah vidljivi. Ovaj lijek se zove kao kućni lijek, jer ga svaka kuća ima a malo tko zna za njega. Sada kada znate, dijelite dalje neka svi vide i naprave sami sebi ovaj djelotvorni lijek.

Facebook Comments
Shares