RAČUN ZA GRIJANJE VAM DOLAZI VEĆI UKOLIKO NE ČISTITE RADIJATORE NA PRAVI NAČIN!!! Ukoliko ovo uradite, račun će doći u pola manji!!! - Apotekica

RAČUN ZA GRIJANJE VAM DOLAZI VEĆI UKOLIKO NE ČISTITE RADIJATORE NA PRAVI NAČIN!!! Ukoliko ovo uradite, račun će doći u pola manji!!!

Računi su jedino što sve brine i svi bi voljeli da im računi dođu što manji kako bi od plate im ostalo sve više novca, ali stanje je takvo da se skoro pola plate da na račune a ostalo pola se da na namirnice koje nam trebaju za tekući mjesec. Zbog toga bi svi voljeli da je račun što manji pa čak i kada je grijanje u pitanju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naime, postoje neki trikovi koji mogu da umanje te račune i svi bi trebali da vode računa o tome. Ako budete tako radili, sigurno će i račun biti manji.

Prašina koja zapne između radijatora može da navlači dosta energije kako bi što više zagrijala prostoriju jer upravo ta prašina to ne dozvoljava. Potrebno je očistiti radijator.

Najlakše je to učiniti sa fenom za kosu. Samo ga upalite na toplo i pustite da puše u tu prašinu i svaki otvor kako bi se sva ta prašina ispuhala.

Još je lakše ako imate čistač na paru. Sve što je prljavo će da padne na pod, a onda to samo usisate ili pokupite metlom ili krpom. Kada to učinite, vi ćete odmah osjetiti razliku i na računu ali i na prostoriji jer ćete osjetitida  se jako brzo zagrijava.

Ovo ste oduvijek htjeli, je li tako?

Facebook Comments
Shares