Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prvi komšija im je bio razvedeni starac: Iako je izgledao mirno, evo šta je uradio kada je ugledao tek udatu djevojku.. – Apotekica

Ispovijest ove žene koja je prije samo dva mjeseca uplovila u brak sa svojim izabranikom šokirala je mnoge. Naime, oni su uzeli stan u jednoj zgradi i sada tu žive. Do njih je smješten i jedan stariji čovjek koji se razveo od svoje supruge prije 15 godina i ona je tada odvela i djecu.

Poslije njihovog razvoda nikada više nije poželio da se oženi, pa je ostao ostatak života sam, zatvoren u svoja četiri zida. Neki su ga posmatrali čudno, dok je bilo i onih koji su ga nazivali pogrdnim imenima, kao što je ”čudak”.

Nije želio da ima kontakte sa drugim ljudima. U njegovom stanu nije bilo grijanja, struje ni vode. Preživljavao je kako je znao, jednostavno odustao je od života i ništa mu nije bilo bitno.

Kada je došao mladi bračni par u susjedstvo, žena je govorila mužu da odu do njega i vide kako je starac, da li mu treba šta pomoći ili kakvu hranu skuhati, ali njen muž nikada nije htio i govorio je njoj da ne odlazi kod njega.

Jednom prilikom kad joj je bio rođendan, namolila je muća da odu do starca i odnesu mu torte. On ih je pustio u svoj dom, a oni su bili iznenađeni onim što su vidjeli. Čovjek je sjedio u velikom neredu i plakao dok je posmatrao obiteljske slike.