Prvi komentar Marije Šerifović o aferi Jelene i Vranješa: Tek sada će da izbije skandal! - Apotekica

Prvi komentar Marije Šerifović o aferi Jelene i Vranješa: Tek sada će da izbije skandal!

Naime, ova poruka je šokirala javnost i vjerujemo i samu Jelenu Karleušu. Marija joj je u poruci napisala da je “gluperda” i kako li je samo Jelena na to reagovala? Saznati ćete u nastavku teksta.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Kada su Mariju pitali gdje je Jelena Karleuša ona je odgovorila da je otišla u Dubai zajedno sa djevojčicama, gdje je čeka suprug kako bi se odmorili od svega i uživali zajedno.

Jelena je u avionu tokom putovanja gledala film Boemska rapsodija i pohvalila se na Instagramu. Marija je otkrila da joj je ona preporučila taj film i nazvala je gluperdom i rekla da ga odgleda.

Kaže kako je situacija u kojoj se Jelena našla jako neprijatna i sve je to bilo jako potresno za nju. Ali Marija kaže da ona nikada neće dopustiti da Jelena padne i da se osjeća poniženo.

Htjela je da ide i u bioskop ali nije smjela. Kaže Marija da su se smijale dok su o tome pričale i da je Jelena rekla da bi morala da se maskira kada bi htjela tamo da ide.

Marija nije htjela više da priča u vezi afere i kaže da na sve to trebaju i mediji da stave tačku i da je puste na miru, jer joj nije jednostavno.

Facebook Comments
loading...
Shares