Prva slika poslije borbe sa rakom: Karleuša i Marina Tucaković zajedno i nasmijane! A Marina otkriva sve kako je pobijedila bolest a da cigarete nije ni bacila! - Apotekica

Prva slika poslije borbe sa rakom: Karleuša i Marina Tucaković zajedno i nasmijane! A Marina otkriva sve kako je pobijedila bolest a da cigarete nije ni bacila!

Jelena Karleuša je oduvijek važila za najiskreniju osobu na estradi. Uvijek je podržavala one koji su bolesni i davala im snagu da krenu ka naprijed, uradila je to sa Donom Ares koja je nažalost preminula, a sada je dala podršku i Marini Tucaković.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Jelena je već obradovala fanove sa jednom novom pjesmom a uskoro kaže da će i cijeli album da objavi i jedva čeka taj dan jer zna šta ima da predstavi publici.

Osim toga, prije Nove godine, Jelena je objavila sliku sa Marinom Tucaković. Davala joj je neizmjernu podršku i rekla da mora to da pobijedi. Kako je ova Karleuša velika žena.

Još jednom je dokazala kakav je čovjek ustvari i da nije ono čime je mediji predstavljaju.

Ona je napisala kako se Marina vratila i da je ona najbolji tekstopisac na cijelom svijetu. Ova poruka je proglašena kao najemotivnija ikada.

Marina je ispričala kako je prošla pakao za ovaj period ali kaže da je bilo i goreg pakla kroz koji su druge žene prolazile. Rekla je da jedino treba doktore slušati u tom trenutku. I ona nije ništa drugo koristila za izlečenje osim što su joj doktori preporučili. Jedino je samo krvnu sliku popravljala ali cigarete nikada nije ostavila.

Facebook Comments
loading...
Shares