Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prijovićka otkrila da je u lošim odnosima sa Brenom: ”Ona meni nije više svekrva..” – Apotekica

Kao i mnoge majke, tako je i Lepa Brena uvijek željela sve najljepše za svoje sinove. Koliko god neka djevojka bila dobra, ona je smatrala da nije dovoljno dobra za njenog sina i tražila bi nešto više.

Obzirom da su momci često mijenjali djevojke, ona nije bila zadovoljna sa njihovim izborima i slavila bi kada bi oni prekinuli odnose s njima. Jedino nikada se nije žalila na Aleksandru Prijović.

Aleksandra je uvijek prilikom gostovanja u emisijama ili davanja nekih intervjua, lijepo odgovarala na pitanja o Lepoj Breni i nije krila u kakvim su odnosima. Od samog početka njihovog odnosa vidjelo se da se dobro slažu i da su poprilično slične.

Cijela drama počinje kada je počela pandemija, a Brena je htjela da unuk boravi kod nje i bude na sigurnom. Prijovićka se nije slagala s tim, a onda je njen suprug Filip odnio unuka kod Brene. Da bi Brena popravila zategnute odnose u porodici pozvala ih je na odmor u Dubai, gdje su na kraju svi morali da učestvuju u plaćanju.

Saznajemo da Aleksandri najviše smeta što svi govore o njenom uspjehu i karijeri, ali isključivo to povezuju jer je snaha Lepe Brene.