Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prije vile i luksuza Aleksandra živjela u ovom kućerku! Uslovi su katastrofalni, a pogledajte kako izgleda unutrašnjost kuće.. – Apotekica

Aleksandra Prijeović je jedna od rijetkih pjevačica koja je uspjela za kratko vrijeme da toliko izgradi svoju karijeru i postane jedna od najplaćenijih estradnih ličnosti. Godinama se borila , prvo u takmičenju ”Zvezde Granda”, a poslije toga i u biranju najboljih pjesama.

Mnogi su postavljali pitanja kako je uspjela u tome, obzirom da se radi o jednoj običnoj djevojci koja dolazi iz siromašne porodice. Slava koju je stekla sigurno će se dobro odraziti i na njenu porodicu.

Aleksandra se u prošlosti nije mnogo zabrinjavala i opterećivala školom, jer je znala da neće ništa drugo raditi osim biti pjevačica. Kako saznajemo, ona nije išla redovno u srednju školu, nego ju je završila vandredno, odnosno kupila diplomu.

Nakon završetka takmičenja ”Zvezde Granda” gdje je stekla veliku popularnost, dobila je priliku i da snimi svoju prvu pjesmu. Ubrzo je Brena počela da se brine o njoj, a Prijovićka nije ni pomišljala da bi joj mogla biti snaha.

Danas Prijovićka ima mnogo novca, živi u vili i luksuzu, a po njenom ponašanju i razbacivanju možemo zaključiti da je brzo zaboravila iz kakvog siromaštva je došla.