Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prevelika tuga! Čekala majka sina da se vrati, a on sa sestrom poginuo! Auto izvučeno iz rijeke sa mrtvim tijelima! – Apotekica

Posljednje vrijeme kao da je baksuz, sve se negativne stvari dešavaju i crna hronika je jedino o čemu možemo da pričamo. Ne može proći niti jedan dan , a da nemamo priliku pročitati kako je neko poginuo, neko se ubio ili da je bilo negdje neko ubistvo.

Ne može nas niti jedan dan zaobići loša vijest. I danas ćemo s vama da podijelimo veliku tragediju u kojoj su nažalost preminula dva mlada života.

Brat i sestra su poginuli na putu za Vrbovski, a kako saznajemo od pouzdanih izvora mladić je išao često za Beograd jer je uređivao stan koji je uzeo. Naime, već nekoliko dana odlazi tamo i brine se o renoviranju, a sinoć je povezao i sestru, kako bi bila malo kod roditelja na selu.

Njihova majka ih je čekala do dugo u noć, pokušavala da nazove i kontaktira, ali niko se nije javljao. Kasnije više nije mogla ni da ih dobije na telefon, jer se baterija ispraznila. Auto je pronađeno u rijeci.

Dva sata su pokušavali da ga izvuku iz vode, a kako saznajemo porodici je jevljeno oko pet sati da se jave u Policijsku stanicu.