Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prepoznajete li ovog dječaka sa slike: Otac mu je legenda narodne muzike, svi ga vole! Pogledajte o kome je riječ – Apotekica

Prije nego što Vam kažemo tko je na slici, da li biste mogli sami pogoditi? Zapravo ovo je pjevač koji je jako popularan, a tek njegov otac koji je velika zvijezda narodne muzike. Svi vole ovakve fotografije iz prošlosti, koje nam govore o tome kako brzo vrijeme ide.

Ovo je zapravo Nikola Rokvić, koji je na društvenim mrežama podijelio ovu sliku i ovim gestom čestitao majci rođendan. Pogledajte čestitku:

U komentarima su one najljepše čestitke povodom majčinog rođendana. Zapravo govori šta je sve majka uradila za njega, kao i svaka za svoje dijete,ne očekujući ništa zauzvrat. On je jako lijep tekst napisao za svoju majku.

Njegov otac je zapravo Marinko Rokvić koji je i dan danas jako popularan pjevač narodne muzike. Talenat za pjevanje je naslijedio od njega, ali i veliki šarm koji posjeduje. Nikola je godinama na sceni, svoju karijeru sam gradi bez velikih skandala kao i njegov otac.