PRELIJEP STOMAK: Seka Aleksić pokazala trudnički stomak i oduševila sve! - Apotekica

PRELIJEP STOMAK: Seka Aleksić pokazala trudnički stomak i oduševila sve!

Seka Aleksić je baš danas objavila svima da je ponovo trudna i da će uskoro imati još jedno dijete. Mnogo je sretna a i mnogo zahvaljuje njenoj doktorici Ivani i kaže da je to najbolja doktorica na svijetu. Seka je preponosna a na nekim slikama se i vidi njen trudnički stomak.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Naime, svi znamo da je Seka Aleksić se mnogo trudila da dobije još jedno dijete i da je mnogo na tome radila jer je u pitanju vantjelesna oplodnja.

Seka je dala i zadnji novčić ali je htjela da ima još jedno dijete. Uspjela je mnogo u životu i ne traži toliko mnogo od Boga samo još jedno dijete. Sada je to ispunjeno a Seka je i više nego sretna.

Seka je dokazala da se sve može u životu i da je nemoguće u njenom životu moguće.

Danas je u emisiji otkrila da je u drugom stanju i da su svi sretni kao i da je to tek početak trudnoće ali da se nadaju najboljem.

Nadaju se da če Seka sve ostale mjesece dobro da podnese i da će njena trudnoća dobro da proteče. Seka je presretna i njen izraz lica je dovoljan dok priča o tome svemu. Ne žele da ostanu na jednom djetetu ali ako može što da ne dobiju još jedno dijete.

Facebook Comments
loading...
Shares