Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prekid u najavi: Ona ulazi u Zadrugu, i rasturit će vezu između Dalile i Cara! Dalila je varala Dejana i prije Zadruge, ima i dokaze! – Apotekica

Upoznati smo sa pričom da su Maja i Filip na ljeto,nakon završetka Zadruge 4 bili u emotivnom odnosu. Najavila je pravu kaldrmu, i ulazak za vikend u Zadrugu 5, ona je mnogima trn u oku. A kako smo doznali spremna je svima da ”začepi” usta.

Prije ulaska u rijaliti, posjetila je prijateljicu Staniju bivšu učesnicu Zadruge, vjerovatno zbog razmjene informacija i da sazna kakva je zapravo situacija u imaginarijumu. Sva pažnja je usmjerena na njih, jer je Maja bivša od Cara i definitvno će ovu novopečenu vezu raskinuti. Od Maje se svašta može očekivati ovo je njenih 5 minuta.

Kako izvori navode Stanija je sve ispričala o odnosima, pogotovo o Dalilinom i Dejanovom odnosu koji je ovih dana potpuno poljuljan. Maja je doznala i informacije da se Dalila čula sa bivšim i to sve dok je bila u braku, što znači da je i prije ove veze bila nevjerna supruga. Maja će je dokusuriti ovim dokazima, definitivno je ovo Dalilin kraj.