Poznati astrolog, prije sedam godina je predvidjeo da će JELENA I DUŠKO DA SE RAZVEDU: Evo šta je i rekao ! - Apotekica

Poznati astrolog, prije sedam godina je predvidjeo da će JELENA I DUŠKO DA SE RAZVEDU: Evo šta je i rekao !

Prošlih godina, tačnije 2012. godine, u rijalitiju Farma Zorica Marković je poslala javnu poruku majci pop dive Jelene Karleuši, Divni i poručila joj grozne stvari ali majka se nije iznenadila, a pitate li se zašto?

Loading..

 

 

 

 

 

Dok je Zorica Marković još tada bila u Farmi, odlučila je da razglasi informacije koje je dobila. Nije mogla da sačeka da izađe iz rijalitija i odmah je prenijela onako javno pred kamerama.

Poručila je majki Jelene, da njena kćerka će za sedam godina da se razvede i to će biti veliki bum na estradi. Majka se tada nije iznenadila a sigurno se svi pitate zašto?

Njezin vidovnjak Zlatko Šumadijski otkrio je da će njena kćer da se razvede a majka je rekla da nije iznenađena tom prognozom.

Kaže kako je njen zet džemper i tvrdi kako je njima bitno samo da nasljednjik bude bogat.

Kako kaže astrolog, Jelena će na kraju da ostane sa poznatim glumcem i to američkim i svi će biti iznenađeni. Ona će ostati samo megastar. Ostati će sa Duškom u dobrim odnosima a ona će biti magnet za muškarce. 2021. godine će se udati za američkog glumca i sa njim će imati dijete. Rodit će mu sina i dati će mu moćno ime.

Facebook Comments
loading...
Shares