Povezale se JELENA KARLEUŠA I LUNA ĐOGANI: Jelena je pozvala u njen studio da snimi pjesmu a evo šta joj je odmah rekla! - Apotekica

Povezale se JELENA KARLEUŠA I LUNA ĐOGANI: Jelena je pozvala u njen studio da snimi pjesmu a evo šta joj je odmah rekla!

Luna Đogani se odmah bacila na posao kada je izašla iz rijalitija i odmah je otišla u studio kako bi snimila novu pjesmu. Međutim, stvari baš ne teku kako bi ona voljela ali ipak je uspjela da snimi pjesme. Za prvu je otkrila naziv a zove se Deveti krug pakla i svi su već upućeni da je posvećena Slobi Radanoviću.

 

 

 

 

 

 

 

Naime, Luna Đogani ne krije da je pjesma autobiografska i da j svaka riječ tačno onakva kakva bi trebala da bude. Njena majka Anabela Atijas je sve pripremila.

Samo je čekala da Luna pobijedi i da dođe u studio. Svima je čudno što su Luna i Anabela znale tko su pobjednice, ali to je sada nebitno baš.

Ono što je mnogo bitnije je da je Luna Đogani snimila obadvije pjesme u studiu gdje Jelena Karleuša snima već godinama.

Kakav je to singl niko ne zna, ali jedno je sigurno a to je da Luna nema podršku od Jelene Karleuše. Ona je javno rekla da ne podržava niti rijaliti niti rijaliti zvijezde.

Za nju je to samo bacanje novaca na gluposti a spomenula je mnogo važnije a to je da ima dosta oboljele djece kojoj treba pomoć i možda ti milioni od glasova bi nekome bolje pomogli.

Facebook Comments
loading...
Shares