Poslušajte ove savjete i nećete više imati problema sa sinusima i zapušenim nosom! Riješite se problema zauvijek ! - Apotekica

Poslušajte ove savjete i nećete više imati problema sa sinusima i zapušenim nosom! Riješite se problema zauvijek !

Do sada niko nikada nije otkrio lijek za ovaj problem a to je kada je nos začepljen a sinusi jako osjetljivi. Mi smo odlučili da pomognemo svima koji imaju ovakav problem. Poslušajte i riješite ga veoma brzo.

Loading..

 

 

 

 

 

Mnogo je neprijatno kada su sinusi i nos začepljeni, tada postajemo i nervozni i često nam se dešava da ne znamo od čega nam to dolazi.

Iako, jedini uzrok tome može biti prehlada, gripa, alergija ili infekcija. U najgorim slučajevima, postoje i drugi simptomi. Jedina želja tog trenutka je da se oslobodimo te napetosti.

Osim toga, možete da se istuširate vrućom vodom. Tokom tuširanja, para koja izlazi pomaže vašem nosu da se odčepi i da omekša nakupine koje potom lakše izlaze. To pruža veliko olakšanje i sami ćete sebi biti zahvalni. Odmah ćete osjetiti razliku.

Najbitnije je da pijete dovoljno tečnosti. Dobro je piti i čaj i supu, sokove itd, ali voda je ipak najbolja. Najbitnije je da tijelo dobija dovoljno tečnosti i tada se pomaže pri smanjenu nakupljenje sluzi čime i pritisak u sinusima se smanjuje a to odmah smiruje i upale.

Zatim, na kraju možete da koristite i fiziološki rastvor. Taj rastvor možete da kupite i u apotekama, u obliku spreja ili u nekoj bočici. Zavisi gdje kupujete a upotrebu vam oni objasne.

Facebook Comments
loading...
Shares