Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Posljednji snimak preminulog pjevača razara dušu: Nikola ga odveo na jedno mjesto da se moli za svoje ozdravljenje! – Apotekica

Nakon teške bolesti koja je napala njegovo tijelo, bitku za život izgubio je popularni pjevač Marinko Rokivć. Svi ljudi oko njega, a naročito njegova porodica nadala se da će se pjevač oporaviti i izaći iz ove borbe kao pobjednik, ali krajnji ishod nije bio takav.

Nekoliko dana prije smrti, Marinka Rokvića je posmatrala ekipa Paparacco lova i otkrili su gdje se pjevač kreće i u čijem se društvu nalazi.

Naime, on je sa svojim sinom Nikolom otišao jedan dan do manastira Rakovica, gdje se održavalo čitanje molitvi, a tu se ujedno nalazi i grob Patrijarha Pavla.

Na snimcima se vidi kako se Marinko teško kreće i da je njegovo zdravstveno stanje kritično. Cijelo vrijeme je držao svog sina Nikolu ispod ruke i laganim koracima išao prema manastiru. Čak se može primjetiti da je dosta smršao.

Marinko je od ranog djetinjstva pokazivao veliki talenat za muziku. Teško je živio sa svojom porodicom, jer su svi članovi bavili se poljoprivredom, dok on nije malo ojačao i krenuo svojim putem.