Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Poslije smrti muža ostala trudna: Svi su u šoku od kako su saznali ko je otac djeteta! – Apotekica

Nakon smrti muža, Kristen Tripon i njeno dvoje djece, Alice Ann i Jack, bili su u velikoj tuzi. Svaki dan su plakali nad svojom sudbinom, a ubrzo su dobili i jednu lijepu vijest, zbog koje su trebali da slave. Iako je njen muž prije smrti bio jako bolestan, oni su željeli još da prošire svoju porodicu.

Inače ovaj par je drugo dijete, Alice Ann dobilo na osncu izvantjelesne oplodnje. Obzirom da im je bila želja da imaju još jedno dijete, Kristen je pokušala da iskoristi četiri smrznuta embrija, ali nije bilo sreće.

Posljednji smrznuti embrij iskoristila je u februaru.

”Željeli smo da imamo jop djece, a obzirom da je Sem bio bolestan, morala sam da idem na vantjelesnu oplodnju. Iskoristila sam sve embrije koje smo do tada čuvali, ali nismo imali sreće.

Iako smo znali da je uskoro naš rastanak, nikada nismo željeli da se oprostimo. Glavna tema o kojoj smo uvijek pričali bili su upravo embriji. Znali smo da trebamo prošiti svoju porodicu, bez obzira šta može da se desi.

Kasnije sam imala još dva embrija koja sam iskoristila u isto vrijeme. Nekoliko sedmica poslije njegove smrti saznala sam da sam trudna i to sa blizancima. Ovo je bila najljepša stvar, ali ujedno i jako tužna, jer Sem nije s nama.”- ispričala nam je Keisten