POSLIJE OVOGA, ODREKLA SE MAJKE: Evo šta je Marija rekla za stolom i Miljana je odlučila da je više ne zove majkom!!! - Apotekica

POSLIJE OVOGA, ODREKLA SE MAJKE: Evo šta je Marija rekla za stolom i Miljana je odlučila da je više ne zove majkom!!!

Marija i Miljana Kulić i dalje su u jako žestokoj raspravi i mislimo da će biti sve dok Miljana bude sa Zolom i sve dok ne odustane od ideje da mu rodi dijete. Marija je i dalje jako ljuta i to je nikada neće proći. Za sve je kriva njena kćerka Miljana koja ne razmišlja svojom glavom kada je u vezi sa nekim čovjekom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marija je uvijek udarala nisko i uvijek je htjela da oboje padnu na dno kako se ne bi više zajedno podigli. Želi da jedno od njih zauvijek ostane na dnu ali naravno da to ne bude Miljana.

Sada je rekla još jednu jako nisku uvredu, koju sumnjamo da će Miljana da joj oprosti. Rekla joj je za stolom da ne bude kao Ceca koja je sa tri muža dobila troje djece i sada je pronašla četvrtog da ih sve izdržava.

Miljana je poručila Mariji da se ne brine, jer sa Zolom planira da se zaustavi. Roditi će ovo dijete i to je to.

Miljana planira da ostane sa Zolom do kraja života a on na to pristaje samo ako se Miljana promijeni i ne bude ga vrijeđala i bude se ponašala kao pristojna žena.

Nadamo se da će tako i da bude. Zaista su ponekada smiješne Kulićke.

Facebook Comments
Shares