Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Porodica Rokvić nije mogla više da šuti: Oglasili se nakon smrti Marinka! Njihova poruka će vas rasplakati! – Apotekica

Cijeli region je bio potrešen kada se pojavila vijest da nas je napustio pjevač Marinko Rokvić. Njegova porodica neko vrijeme nije željela da daje nikakve izjave, ali obzirom da je velika prašina se digla, na kraju su svakako morali.

Veliki broj novinara, dolazio je i dežurao ispred porodičnog doma, kako bi vidjeli šta se tu dešava, ko sve dolazi i odlazi, ali i da bi dobili neku informaciju od njegove porodice. Iako se niko nije oglašavao , oni su mirno sjedili i čekali.

Na društvenim mrežama se objavili kada ih je voljeni otac, mož, djed i brat zauvijek napustio. Napisali su da se osjećaju tužno , ali da nije uspio da se izbori sa teškim karcinomom pankreasa koji je napao njegovo tijelo.

Zamolili su sve da pokažu razumijevanje i poštuju privatnost koju žele da imaju, jer se sada nalaze u zaista teškom periodu. Nisu odmah objavili datum sahrane, ali su naglasili da će svi biti na vrijeme obavješteni.

Preminuli pjevač je morao da se bori sa teškom bolesti, a prije toga je imao problem sa cistom koju je operisao. Iako su se svi molili za njega, a ljekari učinili sve što je u njihovoj moći, pjevač ipak nije uspio da se spasi.