Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Popularna pjevačica prešla na Islam! Uvrede dolaze sa svih strana, a ona je odmah promijenila i ime! Evo ko je u pitanju.. – Apotekica

Dešavalo se do sada nekoliko puta da su pjevačice objavile neku pjesmu, ona postane veliki hit, a one se poslije toga povuku sa estradnog neba i nikada više ne objave niti jednu pjesmu.

Upravo tako se desilo i sa ovom pjevačicom koja je poznata u Irskoj , a njeno ime je Sinead O’Connor. Prvi put se pojavila 1999. godine kada je obradila pjesmu pod nazivom ”Nothing Compares 2 U”, a koju je prije toga izvela grupa ”The Family”.

Poslije toga, nije se pojavljivala neko vrijeme, ali su mediji redovno izvještavali o njoj, jer je nizala skandale jedan za drugim. Ona je tada smatrala da nije potrebna samo dobra reklama kako bi napredovala u svojoj karijeri, nego da joj može pomoći i loša reklama.

Najprije je počela sa prozivanjem svojih kolega, svašta im je govorila. Kada je vidjela da ni to ne djeluje, javno se šišala na ćelavo. Međutim, poslije toga se odlučila na nešto što je napokon izazvalo pažnju i reakciju javnosti. Naime, odlučila je da ostavi svoju vjeru i pređe na Islam, a da još više ”zabiberi” promijenila je ime. Sada je njeno ime Shuhada Sadaqat.

Mnogi su počeli da je ismijavaju i svašta su govorili, a njena porodica nije mogla da je podrži u ovome.

Pjevačica je izjavila da se moli za svoju porodicu i nada se da će ih Bog uputiti na pravi put, baš kao što se njoj desilo.