Ponovo skandal u Zadruzi: Zorica Marković je sada napravila problem koji je satima trajao, čak je i obezbjeđenje imalo posla sa njima!!! - Apotekica

Ponovo skandal u Zadruzi: Zorica Marković je sada napravila problem koji je satima trajao, čak je i obezbjeđenje imalo posla sa njima!!!

Ovaj put skandal u zadruzi napravila je Zorica Marković koja je ovosedmični vođa. Od ranog juta nije puštala Snežanu Ilić na miru i mogla joj je raditi šta je htjela jer je bila vođa. Od jutra su ušle u žestoki rati, i Zorica je Snežanu postavila za potrčka.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, problem je izbio kada je Zorica saznala da se Snežana žalila zbog toga što je bila u izolaciji a to je mnogo nerviralo Zoricu. Čim je to čula, odtrčala je da je napadne.

Zorica je priznala kako je zbog nje dobila nervni slom i onda je opravdala svoje napade. Pljunula je Snežanu pa je polila vodom i nju i stolicu na kojoj sjedi. Rekla joj je užasne stvari.

Snežana se nije mogla odbraniti i nije mogla da dođe do riječi od Zorice jer je Zorica vrištala na nju i rekla joj grozne stvari. Izvrijeđala ju je i na kraju rekla da će Snežana biti žrtva a ona će biti govno, po gledaocima.

A onda joj dodala da ona nosi kineske stvari ali je ispod tih stvari čovjek, a džaba njoj od Vitonija bunda kada je ispod nje trulež.

Velika je scena bila i obezbjeđenje je na kraju moralo da reaguje. Zaista su malo pretjerale.

Facebook Comments
loading...
Shares