POMIRILI SU SE TEODORA I ANĐELO: Samo jedna žena ne smije to da zna, a evo o kome je riječ! - Apotekica

POMIRILI SU SE TEODORA I ANĐELO: Samo jedna žena ne smije to da zna, a evo o kome je riječ!

Teodora Džehverović je mnogo dugo bila razdvojena od Anđela Rankovića i konačno su se nakon toliko dugo vremena i razdvojenosti, ponovo spojili i pomirili. Sada su ponovo zajedno ali ponovo su u problemu. Jedna žena ne smije da to zna a to je menadžerka Teodore koja ne odobrava ovu vezu.

 

 

 

 

 

 

Tko još sluša menadžere? E pa sluša ih Teodora jer im mnogo duguje. Naime, menadžerka Teodore nije kao ostali menadžeri. Ona mnogo ulaže u Teodoru i vjeruje da će se ostvariti na muzičkom polju.

Jednostavno vidi dobro od nje, ali samo kada je Anđelo što dalje od nje. Međutim, sada kada bi saznala da su se pomirili, nastao bi veliki haos.

Mislimo da bi ona trebalo da shvati da je Teodora mnogo zaljubljena u Anđela i Anđelo u nju, te da je ta ljubav mnogo jaka. Toliko da ni menadžer ne bi trebao da se miješa.

Protiv te veze je i Anđelova mama pa se strogo kriju od paparazza. Uslikani su u gradu ali nisu se smjeli ljubiti. Samo su se držali za ruku i žurili su.

Mi im želimo svu sreću ovog svijeta i da zaista se vole i uspiju u životu. Niko nije vrijedan njihove ljubavi, neka se bore za svoju vezu.

Facebook Comments
Shares