Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pojedete ovo za večeru i izgubiti ćete kilograme, spriječiti nadimanje i očistiti crijeva: Pomiješate jogurt sa 3 sastojka! – Apotekica

Da bismo očuvali svoje zdravlje neophodno je da radimo detoksikaciju organizma, ujedno trebamo da znamo koliko je bitno da iz crijeva uklonimo sve toksine i štetne materije koje mogu da unište i spriječe njihov normalan rad.

Detoksikacija može da se uradi i sa prirodnim smjesama koje u sebi sadrže ljekovite i hranljive materije. Danas ćemo da vam otkrije recept za pripremu ”pilinga za crijeva”, sa kojim možete da očistite crijeva, ali i da izgubite višak kilograma.

Osobe koje imaju problem sa zatvorom ili sa čestim nadimanjem stomaka, također bi trebale da isprobaju ovu smjesu. Preporučljivo je da pojedete u večernjim satima kada biste uzeli nešto da pojedete i ujutru pola sata prije jela.

Sve što trebate da uradite jeste da 250 ml jogurta sa smanjenom razinom masti pomiješate sa 100 ml vode, kašikom suhog grožđa, 3 suhe šljive i sa dvije kašike mljevenog lanenog sjemena.

Sastojke pomiješajte u blenderu i dobiti ćete savršenu smjesu, koja sadrži mnoštvo hranljivih materija koje sprečavaju nadimanje, zatvor , a pomažu i kod gubitka kilograma.