Pojavili se snimci JEZIVOG PJEVANJA JELENE KARLEUŠE: Kada ovo vidi, neće joj biti dobro! - Apotekica

Pojavili se snimci JEZIVOG PJEVANJA JELENE KARLEUŠE: Kada ovo vidi, neće joj biti dobro!

Jelena Karleuša se u nekoliko navrata prisjećala svoje karijere ali nikada nije rekla kako je znala loše da pjeva i da je to toliko smetalo ušima da jednostavno nije mogla da postane diva dok se nije obukla kako jeste i dok nije uradila neke plastične operacije. Bez toga, ne bi bila toliko popularna i poznata.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Naime, Jelena Karleuša je mnogima u takmičenju Zvezda Granda davala oštre komentare kako bi u njima probudila želju i dala ih da se postave u stvarnosti. Međutim, mnogi nisu shvatili šta je ona htjela da kaže.

Čak i kada je kritikovala takmičare, pričala im je o sebi ali između redova. Poručivala im je da izgledaju kao svjetske zvijezde i da uvijek budu dotjerani maksimalno.

Ona se sjeća svojih početaka i to joj mnogo smeta. Iako se ponosi koliko je uspjela, sigurno bi sve dala da može da promijeni početak karijere.

Jelena Karleuša je mnogo puta prozivana kako ne zna engleski jezik ali na Youtube možete naći snimke na kojima odlično pjeva i na tom jeziku.

Ipak je Jelena Karleuša opravdano diva i ne fali joj muzička talentovanost. Žena zna da podigne publiku a to je najbitnije u ovome poslu. Veliki je optimista a to je veoma važno kod pjevača.

Facebook Comments
loading...
Shares