Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pojavila se bivša supruga Marinka Rokvića: 30 godina mu je bila velika podrška, dok je nije prevario! – Apotekica

Ljubav je nešto posebno, ona nam dovodi do stvaranja leptirića u stomaku. Nekad smo toliko zaljubljeni da ne možemo vidjeti šta se zapravo dešava oko nas, a tek kasnije kad dođe do problema shvatimo da smo bili u lošoj vezi ili braku.

Nekada u glavi napravimo idealnu sliku sebe i svog partnera, da ne možemo racionalno posmatrati stvari. Nažalost mnogo parova tek poslije nekoliko godina shvati da im je odnos bio toksičan, a neki od njih završe i sa nasiljem.

Najbitnije je da mi poradimo na sebi i na svojim osjećanjima, kako sutra ne bi bilo kasno, ukoliko se nešto desi.

Marinko Rokvić je svoju privatnost uspio da drži daleko od očiju javnosti, ali poslije njegove smrti počele su se mnoge stvari otkrivati. Rijetko ko je znao kako izgleda njegova supruga Slavica. Oni su bili u praku preko trideset godina, imaju dva sina i unučad.

Međutim, kako saznajemo Slavica je nekoliko puta željela da napusti Marinka i da se razvede, jer je saznala da ju vara. Pjevač je ima avanturu sa jednom ženom iz Makedonije, a Slavica kada je saznala za to bila je mnogo povrijeđena.

Saznali smo da su se razveli , ali da je sve prošlo mirnim putem , bez pravljenja ikakvih skandala. Nisu željeli da se to odrazi na njihove sinove, ali ni na karijeru koju su godinama stvarali.