Pogledajte šta je ovaj čovjek uradio na snijegu: Napravio je 40.000 koraka na snijegu a kada se zumira, ostati ćete oduševljeni!!! - Apotekica

Pogledajte šta je ovaj čovjek uradio na snijegu: Napravio je 40.000 koraka na snijegu a kada se zumira, ostati ćete oduševljeni!!!

Ljudi zaista ponekad imaju fenomenalne ideje, ni sami poslije ne znaju kako su ih mogli tako osmisliti. Ovaj čovjek, zaista je dar od Boga. Njegovo ime je Sajmon Bek i kada vidite šta je napravio na snijegu, ostati ćete bez teksta.

Loading..

 

 

 

 

 

Da bi ovo napravio, potrebno mu je mnogo vremena, ali njemu nije teško. On je svoje vrijeme odvojio i napravio je preko 40 hiljada koraka da bi naslikao ovako prelijepo remek djelo.

Ovog bi čovjeka trebalo upisati u knjigu rekorda, jer tko bi znao ovo napraviti bez ostalih koraka? Pogledajte dobro kako je to on samo vješto uradio. Svaka mu čast. Vrijedan je svake pohvale.

Nismo htjeli mnogo da duljimo, pa smo vam odmah prikazali sliku. Pa pogledajte koje remek djelo, zar nije vrijedno svake hvale?

Ovaj čovjek je zaista nadprosječno inteligentan. Treba znati nešto ovako i osmisliti a i uraditi. Baš je bistar.

Ovaj talentovani umjetnik ima i takvo ime, Sajmon Bek, u tom imenu je inteligencija vjerovatno to ide zajedno. Kako bi jedan mural napravio na snijegu, potrebno mu je oko 40 hiljada koraka a negdje i više, ali ne koraka bezveznih, nego tačnih i preciznih. Kako li on ovo osmisli? Šta vi kažete, kako vam se sviđa? Pišite nam u komentare. A evo još jedna slika.

Facebook Comments
loading...
Shares