Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pjevačica opisala Eru Ojdarića kao manijaka! ”Povukao me iza i zavukao mi ga! Neće ovo proći dobro!” – Apotekica

Prije nekoliko dana Saška Karan je gostovala u jedoj emisiji koja se emitovala na televiziji Pink, i tom prilikom otkrila veoma šokirajuću stvar. Naime, ona je optužila kolegu Eru Ojdarića da ju je seksualno zlostavljao.

Prema njenim riječima, to se desilo kada je bila na početku karijere, trebala je da snimi album , a Era je to iskoristio na loš način. Opisala je kako se sve desilo i kako se sjeća svakog detalja koji je taj dan bio. ž

Otkrila je kako dok je bila u studiju, došao je Era jdarić nenajavljen i prišao joj sa leđa, a onda počeo da je steže i hvata i dodiruje po cijelom tijelu. Ona je odmah odreagovala, okrenula se prema njemu i počela da mu udara šamare.

Nakon toga joj je rekao kako mora s njim da spava ako želi da izbaci album. Ona je rekla da nema ništa od toga. Žeđutim, psolije nekoliko dana je shvatila da je to jedino rješenje i pristala je na to, iako se srami sada što je došlo do toga.

Nakon što je Saška ovo objavila, oglasio se odmah i Era koji je negirao cijelu priču. Ubrzo se ponovo oglasila Saška rekavši da je cijela prriča izmišljena, jer je htjela da bude u medijskoj pažnji, te da joj Era nikad ovo nije uradio.