Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pjevača Al Dina zlostavlja supruga: ”Dok me je tukla djeca su vrištala..” – Apotekica

Na Balkanu imamo mnogo nasilaj u porodici, ali uglavnom se radi o nasilju muškarca prema ženi i djeci. Ovdje to nije slučaj, nego se bosanskohercegovački pjevač odlučio oglasiti i otkirti pravu istinu iz braka sa svojom suprugom.

Naime, on je trpio svakodnevno nasilje od nje. Iako je mnogima čudno što ovo čitaju, to je zaista tako.

Al Dino je stupio u brak sa ženom koja je radila kao voditeljica na televiziji ”Hayat”. Na početku veze, a kasnije i braka sve je bilo idilično. Ona je znala kakav je njegov posao i podržavala ga u tome. Al Dino je najljepše pjesme koje je otpjevao posvetio upravo njoj.

Kako je vrijeme odmicalo i kod nje se sve više pojavljivala ljubomora. Počela je umišljati razne stvari, pa čak da on nju vara i da ima druge žene. Svađe su postajala sve češće, na kraju su bile i svaki dan, da je počela i da ga tuče. Najgore je bilo kada je pokazivala nasilje prema njemu i to dok su djeca bila prisutna.

On nije htio da diže ruke na nju, nego je odmah predao papire za razvod. Ubrzo poslije razvoda saznao je kako je ona njega varala i da je uplovila u bračne vode s drugim muškarcem čim se razvela od Al Dina.