Svi znamo jako dobro da su Marta SAVIĆ I Mile Kitić već godinama u brau i moramo da kažemo da su kroz sve ove decenije zajedničkog života imali razne probleme, prepreke jer su javne ličnosti i jedni i drugi. Dosta se govorilo o tome kakav je to njihov brak? Govorilo se i pitalo se da li će da dođe razvoda i slično tome!

Mile nikada nije htio da priča o svom privatnom životu i o detaljima iz doma ali sada je njegova supruga privukla pažnju jer je drugačija. Ona više nije ni nalik onoj ženi koja je bila prije. Ona je bila drugačija, mirna, povučena i odmah je pomislio “ovu treba da ženim” i istakao je da one uvijek bila oslonac i vjetar u leđa, uvijek mi je bila podrška i gurala me naprijed.

On je rekao i možda nije slutio da će njihov brak da bude otvoren ali je mislio da ona radi šta želi, da on radi šta želi i da imaju uvijek povjerenja i nemaju ograničenja u braku. on samtra da je to njihov uspjeh u braku koji traje godinama i takvom braku niko ništa ne može jednostavno je tako,navodi Mile.