Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Petar Grašo na meti kritika zbog slike koju je objavio: ”Gledao si je kao kćerku, a vidi šta sad radiš!?” (FOTO) – Apotekica

Vjerujemo da su mnogi od vas već do sada znali da je jedan od poznatijih hrvatskih pjevača Petar Grašo u vezi sa dosta mlađom djevojkom, odnosno sa 15 godina mlađom Hanom Huljić.

On je bio u vezi sa svojom koleginicom Danijelom Martinović, sa kojom je godinama bio sretan i hvalili se kako imaju lijepu i skladnu vezu. Međutim, mnogi kažu da je ”svakog čuda tri dana dosta” , te da je takav slučaj i sa njima.

Njihovi fanovi najprije nisu mogli vjerovati da je dšlo do pucanja onako skladne veze i da će sada svako nastaviti svojim putem. Nisu se bili oporavili ni od tog šoka, kada se pojavio novi, a to je upravo veza sa dosta godina mlađom djevojkom Hanom.

Kako saznajemo, Hana je kćerka od Tončija Huljića, koji je poznati kompozitor, ali i frontmen grupe ”Magazin”. Ispod njihove zajedničke slike pojavilo se mnoštvo negativnih komentara, jer su Danijela i Petar igrali se sa Hanom dok je još bila dijete.

Neki od komentara bili su kako im je pao u očima, da je mogao da joj mjenja pelene kada je bila mala, kako bez Danijele Petar je niko i ništa.

Šta vi mislite povodom ove veze!? Odobravate li je ili ne!?