Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Penzionisana Branka radila kao blagajnik: Zbog jedne pogrešne uplatnice prodaju joj stan! Cifra zbog koje su je tužili je 6.500Eura dok su joj stan prodali za 90.000Eura – Apotekica

Branka Kavatmi svaki dan uzdiše tugom zbog prodanog stana u kojem je provela pola svog života. Dug zbog kojeg je izgubila stan je 6.500 Eura zbog spora između dvije firme u kojim je ona radila kao blagajnik.

Na radnom mjestu došao je čovjek koji je dao novac firmi, naglašava firmi ne njoj i potpisao je da je primio svotu. No sve se izokrenulo. Presuda koja joj je stigla nimalo nije bila ugodna.

U presudi je bilo prodaja njenog stana, odmah su njeni advokati reagovali ali bezuspješno. Također tih 6.500 Eura odbijalo joj se od njene penzije, no ni to njima nije bilo dovoljno. Ponudili su im dosta mogućnosti samo da izbjegnu prodaju stana. Kako i sama kaže nelogično je da dug od 6.500 Eura, plati stanom u vrijednosti od 90.000 Eura.

Jednog dana dobija poziv od sudskog izvršitelja, gdje su Branku stavili pred svršen čin. Definitivno se njen stan prodaje, porodicu su prisilno iselili iz stana 2016g. Šta se iza ovoga krije, kolika nepravda i da li će se baka Branka uspjeti izboriti ostaje da vidimo… Plus stan je kupljen na neviđeno.