PALO JE VELIKO POMIRENJE!!! OVO JE ISTORIJSKI MOMENAT! Čekali su ga jako dugo!!! Izašle su zagrljenje iz sudnice!!! - Apotekica

PALO JE VELIKO POMIRENJE!!! OVO JE ISTORIJSKI MOMENAT! Čekali su ga jako dugo!!! Izašle su zagrljenje iz sudnice!!!

Kao što već svi znamo, danas je održano veliko suđenje u Beogradu. Svi su se samo pitali koja od njih dvije će da izađe prepuna bijesa i ljutnje jer je izgubila a sada znamo i prave vijesti o ishodu suđenja. Kako saznajemo, bilo je mnogo lakše nego što su zamišljale. Jelena se pojavila u trenerci a Ceca jako elegantna.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspjele su da dogovore medijaciju i sud je donio odluku. Procesa više nema i tačka je stavljena na ovo veliko suđenje. Nema ni pobjednika, niti gubitnika.

Iako su se godinama svađale i pisale sve i svašta, ovaj put je sud shvatio da je riječ samo o ljubomori dvije popularne i uspješne osobe. Najbitnije je da je kraj.

Nema više suđenja i dolaska na sud. Jelena se složila da je tako najbolje jer im to oduzima vrijeme i stvara nervozu a također se i Ceca složila.

Ipak, nisu se pomirile. Opet su izašle kao ljute rivalke i nisu htjele da ovo sve završi kao sretna priča. Njima je to neuspjeli pokušaj i tako je i ostalo.

Suđenje iako je gotovo, mislimo da priča ove dvije uspješne pjevačice još uvijek nije gotova. One se neće smiriti dok se nešto ne desi. Ili da se pomire ili da jedna izgubi.

Facebook Comments
Loading..
Shares