Ovom slikom, Duško je svima začepio usta: Sa Jelenom bez stida objavio snimak! On to smije, ipak joj je suprug - Apotekica

Ovom slikom, Duško je svima začepio usta: Sa Jelenom bez stida objavio snimak! On to smije, ipak joj je suprug

Duško Tošić je pozvao svoju suprugu u Dubai da dođe zajedno sa kćerkama kako bi se odmorili od napornih dešavanja. Šta mislite šta se sve krije iza tih riječi? Da li dobro ili zlo? Saznajte u nastavku.

 

 

 

 

 

Kako saznajemo, Jelena i njene dvije kćerke Atina i Nika, spremile su se i za Duškom su otišle u Dubai. Tamo su došle i počele da uživaju sve tri sa Duškom Tošićem.

Ali ono što smo mi otkrili, zaista je jako sumnjivo. A to je da se već duže vrijeme priča o razvodu Jelene i Duška kao što i sami znate ali to nije samo zbog afere Jelene nego zbog toga što i Duško ima svoju ljubavnicu ali on to zna da krije od novinara.

Naime, riječ je o manekenki Vladani koja je prije Jelene stigla u Dubai i bila sa Duškom, ali kada je saznala da i Jelena dolazi, odmah se pokupila i mimoišla sa Jelenom na aerodromu.

Kada je Duško dobio na telefon eksplicitni snimak Jelene i Vranješa, tada je poludio toliko da je i razvod spomenuo. Jelena je napustila snimanje plakajući i završila je u bolnici.

To oni jako dobro kriju, a Jelena posebno jer od nje zavisi koliko dugo će da se priča o njoj, ali šta će sada  kada Duško želi da se razvede i kada već ima drugu ženu? Ovo je postalo zabrinjavajuće.

Facebook Comments
Shares