OVO SU NOVE UČESNICE RIJALITIJA ZADRUGA 3: Niko ne može da vjeruje da su baš one odlučile da uđu u rijaliti!!! - Apotekica

OVO SU NOVE UČESNICE RIJALITIJA ZADRUGA 3: Niko ne može da vjeruje da su baš one odlučile da uđu u rijaliti!!!

Katarina Živković i Dara Bubamara su pjevačice koje žele da uđu u rijaliti ali imaju ozbiljne pregovore sa produkcijom. Naime, Dara i Kaća imaju zahtjeve koji nijedan ukućan do sada nije postavio. Dara je posebno zahtijevala ali do sada nijedna nije potvrdila da li će da zaista uđe u rijaliti.

 

 

 

 

 

 

Dara Bubamara je ipak popularnija pjevačica od Katarine Živković pa je i zbog toga imala posebne želje. Ona ipak želi da ima poseban apartman.

Ne želi da sa ostalima spava u istoj sobi i želi da ustaje iza podne jer je za nju rano da ustaje prije podne. Zatim, želi da ima sve od hrane i pića pa sve do kozmetičara.

Produkcija ipak na sve pristaje ali Dara još uvijek nije izjasnila svoju odluku.

Dok Kaća sa druge strane jedino želi da ima svoj kutak za mir i stalno kozmetičare i sve što joj je potrebno za ljepotu.

Produkcija rado pristaje ali njih dvije se još uvijek prelamaju. Možda ipak one budu pravo osvježenje za iduću sezonu a to je jako brzo, za samo dva mjeseca sve se nastavlja. Svi jedva čekaju da vide tko je novi rijaliti igrač, možda bude mnogo iznenađenja a ne sumnjamo da neće biti i to mnogo više nego što očekujemo.

Facebook Comments
loading...
Shares