Ovo sigurno niste znali, ali OVDJE JE ŽIVJELA CECA PRIJE ARKANA: Blato i jad, zamijenila je vilom i đakuzijem!!! - Apotekica

Ovo sigurno niste znali, ali OVDJE JE ŽIVJELA CECA PRIJE ARKANA: Blato i jad, zamijenila je vilom i đakuzijem!!!

Svetlana Ceca Ražnatović je postala mnogo popularna tek kada se udala za svog preminulog supruga Arkana. Ona je do tada bila sasvim nepoznata ličnost. Možda je i bila donekle poznata, ali kao što je sada sigurno nije bila.

Loading..

 

 

 

 

 

Međutim, niko ne zna gdje je Ceca prije njega živjela. A vjerujemo da to mnoge zanima, a i nas je zanimalo, iskreno.

Ova najpoznatija srpska pjevačica, danas je mnogo bogata. Nazivaju je multimilionerkom. Ima luksuzne vile, skupocjena auta, garderobu i dijamante. Sve to košta veliko bogatstvo.

Mnogi se sjećaju njenog početka ali ne i gdje je živjela. Uspjela je da snimi nekako 4 albuma, i od tog novca koji je zaradila iznajmila je sebi stan.

Onda je polako počela da ga renovira i mnogi su je pamtili po tome što je bila ljupka i fina. Čak i danas ima te komšinice žive koje se rado je sjete, iako je ona njih zaboravila.

Dok joj se stan renovirao, spavala je kod prijateljice a danas to nikada ne spominje. Zna samo da je mnogo uspjela i da i dalje sve radi da napreduje. Kako se vama čini to što je Ceca prije bila niko ništa a sada zahvaljujući Arkanovom prezimenu ima sve? Da li je to malo nezahvalno?

Facebook Comments
loading...
Shares