OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Miki je UDARIO Suzanu! Suzana ne može da vjeruje da je to učinio!!! - Apotekica

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Miki je UDARIO Suzanu! Suzana ne može da vjeruje da je to učinio!!!

Miki Đuričić se vratio u rijaliti samo zbog Suzane i sam je to priznao ali je sada napravio toliko veliku grešku da Suzana nikada više neće biti njegova. Ovo što je učinio ženama, to se ne oprašta. Suzana je razočarana i kaže da nije svjesna šta se desilo jer je još uvijek pod dojmom.

Loading..

 

 

 

 

 

 

Jučer je Miki zahtijevao od Suzane da zajedno napuste rijaliti. Suzana je krenula da se spakuje ali ju je on spriječio. Suzana je odmah po ulasku shvatila da se Miki promijenio i da više nije kao prije.

Vidjela je da je mnogo čudan i da bi mogao svašta da napravi. Međutim, niko nije ni pomišljao tako nešto jer su svi mislili da ga dobro poznaju. Međutim, sada se pokazao u pravome svjetlu.

Veliki prekršaj u rijalitiju su oboje napravili jer su pričali bez bubica i za to će biti kažnjeni a onda je Miki lupio Suzani dobru šamarčinu.

Suzani se glava okrenula i vratila na mjesto sama od udarca. Ovo je mnogo teško podnijela. Odmah je briznula u plač a dobro se i nije onesvijestila od udarca.

Zatim se Miki okrenuo i izašao i krenuo ka kapiji kako bi napustio imanje. Tamo je napravio još veći prekršaj jer je nekoliko puta štakama udario Nadeždu koja je njegova bivša vjerenica.

Facebook Comments
loading...
Shares