Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo nikako ne smijemo vidjeti na ženi sa 45+: Izgledaju odvratno, a muškarci okreću glavu od njih! – Apotekica

Žene sa 45+ ne bi trebale da imaju problem sa odjevanjem, jer su već uspjele da formiraju stil odjevanja i nije ih briga šta druge osobe govore o njima i da li trebaju to da oblače. Pravoj dami nije teško da obuče bilo koji odjevni predmet, jer zna kako to da uradi na pravi način.

Ali, svakako da se desi svakoj ženi da ponekad pogriješi kada je u pitanju odjevanje i obuče nešto u čem zaista izgleda smiješno. Nekada to može i da bude vulgarno i prosto, zato moraju biti oprezne.

NOVI STIL- nije potrebno da nužnu pratite modu i kupujete samo nove komade odjeće. Nekada i sa starom odjećom možete da izgledate kao dama, samo trebate da pratite šta je in. Naprimjer, prije ste uz farmerice oblačili atket majice, a sada možete da oblačite raznorazne lepršave košuljice.

ŽIVOTINJSKI PRINT- morate biti jako oprezni kada je u pitanju animal print, jer ga je teško kombinovati. Iz tog razloga uvijek ga oblačite sa nekim jednostavnim komadima odjeće, kako ne biste izgledali suviše kič.

MINIĆ ILI PREVELIKI DEKOLTE- koliko imate godina najbolje se može vidjeti po vašem vratu i na rukama. Nekada je bolje obući manje dekoltiranu majicu i izgledati ćete ljepše. Na miniće zaboravite, za vas su suknje do koljena.