Ovo ne može biti istina: Sada je isplivao i žestoki snimak Vesne Zmijanac iz mlađih dana! Zvuči nevjerovatno ali je istina! - Apotekica

Ovo ne može biti istina: Sada je isplivao i žestoki snimak Vesne Zmijanac iz mlađih dana! Zvuči nevjerovatno ali je istina!

Ono što je jako zanimljivo svima, jeste to što je rekao astrolog Dušan Veličković. On je otkrio da bi uskoro mogao da ispliva porno snimak Vesne Zmijanac jer ga ne čuva na povjerljivom mjestu. Da li je to istina ili ne, saznajte u nastavku:

Loading..

 

 

 

 

 

Vesna Zmijanac u mlađim danima je radila mnogo loših stvari i nije ni čudo što joj je kćerka Nikolija ovako lošeg ponašanja s obzirom kakav joj je primjer majka bila.

Zbog toga, svaki roditelj bi trebao da se ugleda na ovaj slučaj i da ne radi loše stvari, također i Jelena Karleuša. Morate dobro da razmislite kakav primjer dajete svojoj djeci.

Ako se na ovo bude ugledala Nikolija, jako loše će da završi a kako možemo da zaključimo Nikolija je krenula i gorim putem od majke.

Nije naše da sudimo, ali jedini savjet za sve roditelje javne ličnosti, jeste da svojoj djeci budu roditelji za primjer a ne roditelji kojih će se stidjeti kada odrastu.

Recimo, Jelena je sada u žiži javnosti i njene djevojčice će to da saznaju kad tad i to će da im bude najgori dan u životu. A najgori dan u životu bi mogao biti i Vesni Zmijanac ako izbace njen pornić a to sigurno ne bi voljela sada da joj urade po starim danima.

Facebook Comments
loading...
Shares