Ovo je veliko upozorenje za sve: Nikada nemojte da koristite ovakve produžne kablove, mogu vas koštati života!!! - Apotekica

Ovo je veliko upozorenje za sve: Nikada nemojte da koristite ovakve produžne kablove, mogu vas koštati života!!!

Kako saznajemo, produžni kablovi i to određeni koje smo naveli u nastavku teksta, su jako rizični za život. Mnogo su opasni i mole se svi građani Bosne i Hercegovine da dobro kontrolišu zemlju porijekla produžnog kabla.

Loading..

 

 

 

 

 

Navedeno je iz Agencije za nadzor nad tržištem Bosne i Hercegovine da se da upozorenje svim građanima, jer kablovi koji su uvezeni iz Kine mogu da koštaju života.

Nisu uredu i nisu za upotrebu, a to mnogi nisu znali. Čim su saznali, uvoznici su automatski povukli iz prodaje i vratili na mjesto odakle su i donijeli.

Oni koji su već kupili ovakve kablove, mole se za veliku pozornost. Neka obrate pažnju kada ga pale ili neka ga bace što je najbolje rješenje.

Ukoliko već neće baciti, neka ga nikada ne ostavljaju uključenog u struju a da idu od kuće. Riječ je o kablovima ART 440 sa tri utičnice, zatim 005721 sa jednom utičnicom porijeklom iz Srbije, ROA 5310 sa pet utičnica a ono je iz Kine.

Veliku pažnju obratite kada kupujete jer i sami znate da neki neće mariti za vaš život i nastaviti će da prodaju te stvari koje su zabranjene i rizične. Dijelite dalje da svi vide da to ne smiju da rade. Možda nekome spasite život.

Facebook Comments
loading...
Shares