I dalje uveliko traje potraga za dečkom iz Hrvatske, tačnije iz SPlita, po imenu Mateja Periša koji je nestao u noći sa 30 na 31. decembar i to u Beogradu, sve se to desilo u 2:30 minuta! Jako puno nelogičnosti ima i svi se pitaju šta se zaista desilo sa njim.

Zadnji put je viđen u poznatom klubu Gotik gdje se nalazi sa društvom ali od tog trenutka mu se gubi svaki trag i nema ga kao da je u zemlju propao.

U medijima iz dana u dan su kružile razne informacija o raznim njegovim lokacijama ali ni ti jedna od njih nije potvrđena. Čak su su se i pojavili neki video snimci na kojima se vidi kako neka osoba pliva ledenom Savom ali i osoba koja trči ulicama Beograda. Matejov otac, Nenad Periša koji je stigao u Beograd je rekao da se na snimkama nalazi njegov sin ali da više ništa ne zna od toga.

Matej je jednom prijatelju rekao da ide u toalet a to je zadnja osoba sa kojom je on razgovarao. Metej je sa društvom konzumirao više različith pića a zadnji je naručio turu pića , počastio ekipu pa nestao. Prije izlaska iz kluba, vidno je pijan, prosipao je pića sa stola pa je radi toga i više puta opomenut.