Ovo je ona prije 8 godina: Danas kada bi je vidjeli, smijali bi se i rekli da to nije ona, pogledajte koliko se promijenila! - Apotekica

Ovo je ona prije 8 godina: Danas kada bi je vidjeli, smijali bi se i rekli da to nije ona, pogledajte koliko se promijenila!

Iako je bila mnogo debela, danas sigurno nije, jer navikli smo na ove priče i svjedoci smo da je danas sve moguće. Sve je uznapredovalo i nema toga što se danas ne može. Sve je moguće pa tako i prepoloviti jednu debelu ženu. Sa 5XL da pređe na XS, vjerujete li?

Loading..

 

 

 

 

 

Ona se zove Đesika Valituto i spada u grupu velikih heroja. Nakon svoje discipline i nevjerovatne transformacije, postala je najveća zvijezda na društvenim mrežama.

Vjerovali ili ne, ova debela žena, uspjela je i više nego da se prepolovi. Smršala je čak 90 kilograma a svoje uspješne korake je odlučila da podijeli sa svima. Njeni pratioci na Instagramu su joj bili najveća podrška.

Pogledajte kako se ona transformisala, svi bi rekli da to nije ona, ali jeste. Zaista je uspjela ono što mnogi ne mogu. Na ovu djevojku bi Ana Nikolić trebala da se ugleda.

Nekada je samo bila djevojka koju su svi žalili ali danas je prepuna samopouzdanja i ima ono što je oduvijek htjela a to su obline i vitko tijelo.

Sada može da ima i momka kojeg želi jer je zaista prelijepa djevojka. Kaže da je jedini recept za mršavljenje upornost i disciplina, išla je i na operacije ali ništa bez njene volje ne bi uspjelo.

 

Facebook Comments
loading...
Shares