Ovo je novi dečko DRAGANE MITAR! Niko ne može da vjeruje da je primamila POZNATOG PJEVAČA!!! - Apotekica

Ovo je novi dečko DRAGANE MITAR! Niko ne može da vjeruje da je primamila POZNATOG PJEVAČA!!!

Dragana Mitar je bivša učesnica rijalitija Zadruga i koliko god se trudila da održi vezu sa suprugom, nije uspjela. Na kraju je sama podnijela zahtjev za razvod i natjerala njega da se kaje zbog svega. Ona je iz te veze izašla čistog obraza. Dragana je sada po prvi put u javnosti izašla sa novim dečkom.

 

 

 

 

 

 

Zaista je Dragana Mitar pokazala da zna biti i lavica i mačkica kada to u njoj probude ali ovaj put je stavila sve na crtu i presabrala se. Shvatila je da joj u životu ne treba niko ko je nije vrijedan.

Sada su je paparazzi uslikali ali sa poznatim pjevačem. Za sada niko ne zna tko je to u pitanju ali svakako ćemo to da saznamo.

Paprazzima ništa ne može da promakne i stalno sve prate i nadgledaju pa tako i Draganu Mitar. Sada je snimili u jednom kafiću i to možete da pogledate večeras u emisiji Paparazzo lova.

U pitanju je kako kažu, poznati pjevač a svi se zaista pitamo tko je taj. Iako je Dragana rekla da nema nikoga, izgleda da je to slagala.

Ona ipak ima dečka i to je poznati pjevač. Svi jedva čekamo da saznamo tko je taj i iskreno se nadamo da će je znati cijeniti više od njenog bivšeg dečka.

Facebook Comments
Shares