Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je najveći blam! Ceca bi prodala vilu na Dedinju, samo da ukloni ovu sliku sa interneta od svoje snajke! – Apotekica

Porodica Ražnatović jedna je od najpoznatijih u Srbiji, najprije po Arkanu, a onda je svoj doprinos i popularnost dala i Ceca. O njima se mnogo govori, a sada kada su Anastasija i Veljko odrasli i oni predstavljaju popularne ličnosti.

Veljko se bavi profesionalnim boksom, ali u posljednje vrijeme mnogi mediji pišu o njemu i u žići je javnosti, ako se na bavi javnim poslom.

On se oženio sa Bogdanom, te je njihova svadba praćena sa mnogobrojnim kamerama i dugo vremena se pisalo o njoj. Čak je proglašena i svadbom decenije. Poslije toga javnosti postaje interesantan kada je dobio sina, kojem je dao ime Željko.

Obzirom da se Bogdana udala za njega, i ona je vremenom postala sve više poznata i prepoznatljiva narodu. Prije nego je stupila u brak s njim, ona se bavila također, sportom, gdje možemo da vidimo razne fotografije iz tog perioda.

Ujedno možemo da vidimo kako je radila neke korekcije na licu, te kao i mnoge druge poznate ličnosti počela da liči i na ostale.