Ovo je najveće zlo na svijetu: Roditelji sahranili živu bebu samo jer su im rekli da ju je napao zli duh!!! - Apotekica

Ovo je najveće zlo na svijetu: Roditelji sahranili živu bebu samo jer su im rekli da ju je napao zli duh!!!

Mnogi nisu mogli da vjeruju da se i to može desiti, ali uvjerili su se sami, čak i oni koji su bili na licu mjesta u Indiji. Tačno tako, u Indiji su roditelji sahranili živu bebu koja je stara tek pune dvije sedmice i uspjeli su na kraju da je spasu.

Loading..

 

 

 

 

 

Roditelji su svoju djevojčicu koja još nije imala ni tri pune sedmice, odlučili da živu zakopaju blizu jednog ribnjaka u Indiji.

I učinili su to, ali stanovnici Šajahanpura koji je smješten na sjeveru Indije, negdje tokom večeri su čuli plač djeteta i odmah su pojurili da vide šta se dešava.

Odmah su je odkopali jer je vani bilo već zahladnjelo, negdje oko 3 stepena i odnijeli su je u najbližu bolnicu kako bi provjerili njeno zdravstveno stanje.

U hladnoj zemlji, djevojčica je provela najmanje tri sata a prvi koji je čuo plač djeteta je bio Darmendra Kumar.

On je ispričao kako je slučajno prolazio pored mjesta gdje su je zakopali i odmah je reagovao. Na sreću pa je prošao tuda, inače bi djevojčica kobno završila. Policija je istražila slučaj i otkrili su da je majka (28) i otac (30) svoje treće dijete sahranili zajedno sa dva rođaka i to zbog naredbe lokalnog šamana koji im je tvrdio da su dijete zaposjeli zli duhovi. Šuman, teča i tetka kao i otac su uhapšeni, jedino je majka u bjekstvu.

Facebook Comments
loading...
Shares