Lepa Lukić je svakako jedna od najpoznatijih živih legendi što se tiče nardone muzike u Srbiji. Ona je i dan danas jako aktivna po medijima i ona je ugazila odavno u devetu deceniju svog života. Starije generacije je pamte po glasu i po pjesmama a sve mlađe generacije nje se sjećaju da je bila učesnica parova. Ona se družila sa dva veterana narodne muzike a to su Bora Drljača i Era Ojdanić.

Lepa je nedavno bila i gost u jednoj emisiji na TV-u a tad aje bila tema ljubav pa je priznala da vrijedi za nju ona poslovica da prava ljubav zaborava nema. Kako je i sama priznala bila je ludo zaljubljena u jednog dečka i da se rad ljubavi prema njemu htjela da ubije u štali i to je rekla mami. Majka joj je zabranila da se viđa sa ovim dečkom i onda se prestravila radi svega. Prije nekoliko godina tog dečka je vidjela na njenom koncertu.

Ona je bila u Sremskoj Mitrovici i kada je izašla na binu vidjela je dečka u prvom redu i tada se skamenula. On je nakon koncerta htio da je pozdravi a ona je toliko se zbunila, noge su joj se odsjekla da pojma nema da li je sa njim razgovorala.