Ovo je muž Maye Berović: U braku su čak 12 godina a nikada ga ne pokazuje u javnosti! - Apotekica

Ovo je muž Maye Berović: U braku su čak 12 godina a nikada ga ne pokazuje u javnosti!

Maya Berović skoro nikada ne spominje svoj privatni život, ali saznali smo da je ona u braku već 12 godina. Priznala nam je sve kako se desilo i zbog čega je to krila, ali da je još uvijek zaljubljena u svog supruga kao prvog dana. On je njen vjetar u leđa.

Loading..

 

 

 

 

 

Maya je istakla da se još sa svojih sedamnaest godina zaljubila u svog sadašnjeg supruga, Alena Dragosava, i sačekali su da ona napuni 18 godina kako bi mogli zajedno da žive.

Bila je maloljetna kada je nastupala a on joj je bio i menadžer i tjelohranitelj i sve što je trebala. Mnogo joj je pomogao, pa čak i da snimi prvi CD.

Ovo je njen suprug, koji je prelijep i zaista Maya ima dobar ukus. 2009. godine se preselila kod Alena u Grac. Vjenčali su se tek u 2016. godini u augustu i to u Grčkoj u pravoslavnoj crkvi na ostrvu Rodos.

Ta svadba je bila pošteđena od medija i samo je prisustvovala njihova rodbina. Njenu vjenčanicu je imao čast da kreira Marko Mitanovski.

Maya Berović je sa zadnjim CD-om postigla mnogo više nego što je sve ove godine radila, jer je sada uzela tekstove koje joj je pisala Marina Tucaković i Damir Handanović. Oni su joj također mnogo pomogli oko odabira i uspjeli su da naprave dobre hitove.

Facebook Comments
loading...
Shares