Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo će vas baš nasmijati: Jelena Karleuša će ovako izgledati kada ostari, a pogledajte samo Cecu.. – Apotekica

Nema osobe na javnoj sceni koja ne koristi razne filtere prilikom objavljivanje slike na društvenim mrežama. Imamo priliku da vidimo kako se ni razlikuju na slikama i kada ih gledamo kada gostuju u nekoj od emisija.

Znamo da su Jelena Karleuša i Ceca na ratnoj nozi već dugi niz godina i da ih nikada ne možemo vidjeti zajedno, osim kada imaju zakazano suđenje. Niti jednu lijepu viejst ne možemo pročitati , a da je vezana za njihov odnos.

Mnogi su se pitali kako li će poznate ličnosti da izgledaju kada ostare, obzirom da ih sada ne možemo vidjeti bez nekog filtera. Imali ste priliku da vidite kako po filterima izgleda staro lice Jelene Karleuše.

Sada je na red došla Ceca, koja mnogo vremena i novca ulaže u svoj izgled, odnosno da bi sačuvala mladoliko lice. Svjesni smo da godinama ne možemo uteći, ali poznati se bore na sve načine.

Vjerujemo da vas je ova slika zaista nasmijala i da niste očekivali ovako nešto. Možda je u pitanju loš fotošop, ali pjevačice će nekada morati da se pomire s tim da hirurške operacije više nisu rješenje i da moraju živjeti sa borama.